Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas: EEUU apunta a Israel como autor del ataque

Deportes

L'1x1 del Barça Femení a la final de la Champions

Analitzem el paper de les protagonistes a la gran final de la Champions (Chelsea 0-4 Barça), amb Marta Cubí i Juliana Garcia, les entrenadores al Moguts pel Barça.

L'1x1 del Barça Femení a la final de la Champions, amb Marta Cubí i Juliana Garcia

L'1x1 del Barça Femení a la final de la Champions, amb Marta Cubí i Juliana Garcia

08:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1621275393512/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça es va fer ahir amb la primera Champions femenina de la seva història, amb un contundent 4-0 contra el Chelsea. Amb les entrenadores del Moguts pel Barça, la Marta Cubí i la Juliana García, el Joan Tejedor i l'equip del QTJ analitzem una per una de les protagonistes blaugranes de la final històrica de Göteborg:

TITULARS

Sandra Paños: El mur de l'equip. Va haver d'intervenir poc, però va sempre va donar seguretat a l'equip

Marta Torrejón: Incombustible. Va actuar amb maduresa tant en defensa com en atac i va aportar la seva experiència a l'equip.

Patri Guijarro: Segura. Va donar control de pilota, seguretat defensiva, poder aeri... I tot plegat en una posició que no és la seva.

Mapi León: Líder. Va aportar la contundència necessària al tall i va estar perfecta en sortida de pilota.

Leila Ouahabi: Responsable. Es va controlar en atac i va aconseguir frenar el perill del Chelsea a la seva banda.

Keira Hamraoui: Sorprenent. Va jugar concentrada i amb compromís i va fer lluir les seves qualitats sense assumir riscos amb pilota.

Alexia Putellas: Motor. Va ser la directora de l'equip, va portar el tempo del joc i va excel·lir tot i estar tocada.

Aitana Bonmatí: Consagrada. Va entendre el joc com ningú, es va sacrificar en defensa i va desplegar la seva arribada en atac.

Caroline Graham Hansen: Insistent. No va poder destacar ni va ser el seu millor partit, però va ajudar l'equip en tot moment.

Jennifer Hermoso: Geni. Va marcar la diferència amb la seva intel·ligència sobre el camp, donant sempre a l'equip allò que necessitava.

Lieke Martens: Determinant. Va estar molt activa i participativa durant els 90 minuts i va demostrar la seva vàlua sobre el terreny de joc.

SUPLENTS

Vicky Losada: Premiada. La capitana va poder disputar minuts a la final, mostrant un gran nivell en totes les facetes del camp.

Mariona Caldentey: Constant. Sempre que surt és una assegurança i ahir va tornar a mostrar la seva qualitat des de la banqueta.

Melanie Serrano: Reconeguda. Ho ha donat tot pel club i els minuts de la final són un premi i un reconeixement a la seva trajectòria.

Asisat Oshoala: Diferent. Va entrar per aportar la velocitat que només té ella i va poder-ho culminar amb un gol, que finalment va ser anul·lat.

Ana Crnogorcevic: Poc transcendent. Ha millorat durant la temporada, però li ha costat trobar el seu lloc al camp. Ahir va disputar uns minuts al lateral dret.

NO VAN JUGAR

Andrea Pereira: Enyorada. Sempre passa desapercebuda, però tot i la victòria, ahir se la va trobar a faltar sobre el camp, ja que estava sancionada

Laia Codina, Bruna Vilamala, Jana Fernández, Cata Coll i Gemma Font: Futur. Les més joves no van tenir minuts, però són jugadores amb la filosofia de club integrada i que han d'aportar a l'equip en els pròxims anys.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00