Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Una de cada tres persones hospitalitzades per covid a la regió sanitària de Girona estan a l'UCI

A partir de demà, Salut comença a vacunar amb la segona dosi els col·lectius essencials i administrarà Pfizer si la persona no demana AstraZeneca

Personal sanitari atenent un pacient ingressat a la Unitat de Cures Intensives per a malalts de coronavirus de l'Hospital Josep Trueta de Girona / Glòria Sánchez EUROPA PRESS

Girona

Hi ha menys de 100 ingressats per covid en hospitals gironins, però, d’aquests, 36 estan crítics.La resta d’indicadors es mantenen estables: el risc de rebrot és de 142 i la velocitat de propagació de 0,8. Un 4 per cent de les proves PCR que es fan donen positiu.

Un 14 i mig per cent de la població gironina ja té la pauta completa de la vacunació i, per tant, és immune al virus. Salut començarà demà a vacunar amb la segona dosi a les persones menors de 60 anys que formen part de col·lectius essencials. Les qui vulguin rebre la segona dosi d’AstraZeneca hauran de signar i entregar un consentiment informat, sinó se’ls administrarà Pfizer.

A la Bisbal, avui vacunen a persones d’entre 50 i 59 anys sense cita prèvia. Les condicions per poder anar-hi són no haver rebut cap dosi encara, no tenir cap cita en cap altre centre i pertànyer a l’Àrea Bàsica de Salut de la zona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00