Sábado, 24 de Julio de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Les proves d'antígens en entrar a Menorca es faran a les Covid-exprés

Els tests es faran a les següents 48 hores d'arribar a l'illa i els resultats s'enviaran per e-mail

Les proves d'antígens es faran als mòduls que hi a l'exterior de Canal Salat i Dalt Sant Joan.

Les proves d'antígens es faran als mòduls que hi a l'exterior de Canal Salat i Dalt Sant Joan. / Quatre Vents.

Els passatgers que arribin a Menorca i hagin de passar un test d'antígens ja no ho faran ni a l'aeroport ni al port. L'Àrea de Salut ha informat  que ha habilitat dos punts per a la realització de proves ràpides d'antígens pel diagnòstic de la Covid-19. Els afectats s'hauran de desplaçar a les carpes habilitades de Covid-exprés a Maó i Ciutadella.

En concret, es duran a terme les proves en el mòdul exterior de centre de salut Dalt Sant Joan en horari de 12.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores per als residents i turistes dels municipis de Maó, Sant Lluís, Es Castell, Alaior, Es Mercadal i Es Migjorn i en el mòdul exterior de centre de salut Canal Salat de Ciutadella en horari de 11.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 19.00 de dilluns a diumenge per als residents i turistes de Ciutadella i Ferreries.

Des de l'Àrea de Salut de Menorca han indicat que la prova ràpida s'ha de fer dins de les 48 hores posteriors a l'arribada a l'illa i els resultats s'han d'enviar per correu electrònic.

Per poder atendre aquests dos punts de realització de proves ràpides, que s'afegeix a la tasca habitual que desenvolupen les tres UVAC, la gerència de l'Àrea de Salut de Menorca ha reforçat aquests equips amb 16 professionals d'infermeria per poder cobrir els diferents torns de treball.

El personal dels controls dels ports i a l'aeroport faran una revisió del codi QR i  informaran dels punts on es poden realitzar la prova d'antígens sense necessitat de cita prèvia.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?