Hoy por Hoy VigoHoy por Hoy Vigo

Deportes

"L'Agència Tributària va clarament per davant de Football Leaks"

Entrevistem Azucena Hórreo, sotsdirectora d'Inspecció Territorial de l'Agència Tributària, per a posar llum a l'alta conflictivitat entre Hisenda i els futbolistes.

Entrevista a Azucena Hórreo, sobre la conflictivitat entre Hisenda i futbolistes

18:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://sandbox.prisaradio.arcpublishing.com/pf/embed/audio/350/1622037964223/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Azucena Hórreo ha reconegut al 'Què t'hi Jugues! que "l'Agència Tributària va clarament per davant de Football Leaks" pel que fa a la investigació de jugadors en termes de dret d'imatge i de possibles delictes. Una informació a la qual ha afegit que en moltes ocasions "disposem de la informació, però no la podem transmetre, per molt valuosa que sigui, no es pot comentar ni donar a conèixer".

La subdirectora d'Inspecció Territorial d'Hisenda, ha assenyalat, també, que no posen en dubte la normativa actual sinó, el que analitzen és "si aquestes societats a qui els futbolistes cedeixen els seus drets d'imatge, tenen una estructura o són reals".

En un altre ordre de coses, Hórreo, ha puntualitzat que "són els futbolistes els que han de pagar aels seus agents, com una part més dels rendiments de treball i no els clubs". En termes més puntuals, Hórreo ha assenyalat que el cas de Xabi Alonso no està tancat perquè "la sentència no és ferma" i que "estan analitzant si existeix la societat a qui va cedir els drets d'imatge".

Una de les principals conclusions d'aquesta conversa amb Hórreo és també que "les actuacions inspectores a futbolistes per part de l'Agència Tributària han tingut un efecte induït que ajuda a evitar conductes defraudatòries". I és que a nivell mediàtic s'han donat a conèixer molts casos coneguts com l'anteriorment esmentats de Xabi Alonso o els de Cristiano Ronaldo o Leo Messi.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad