Sociedad
COGENERACIÓ

El Lycée es beneficiarà de la xarxa de calor de la capital

L'executiu assumirà el cost de l'embrancament que s'ha estimat en 34.000 euros

El Lycée Comte de Foix es beneficiarà de la xarxa de calor de FEDA Ecoterm. / Arxiu ANA

Andorra la Vella

El Govern ha aprovat aquest dimecres assumir el cost de l’embrancament del Lycée Comte de Foix a la xarxa de calefacció urbana d’Andorra la Vella, des de la Central de Cogeneració de la Comella, per al subministrament d’energia calorífica a través de FEDA Ecoterm.

FEDA Ecoterm està desplegant actualment la fase II de la xarxa de calefacció urbana d’Andorra la Vella que distribueix l’energia tèrmica del Centre de Tractament de Residus d’Andorra de la Comella i de la central de cogeneració que hi està instal·lada. Aquesta xarxa ja abasteix en energia tèrmica a diversos edificis públics com la nova seu de la justícia, l’edifici administratiu de Prat de Rull, l’Estadi Nacional i el complex del Poliesportiu Nacional.

Properament, FEDA Ecoterm executarà la canalització de la xarxa al llarg del carrer Prada Motxilla d’Andorra la Vella, on s’ubica el Lycée Comte de Foix. Els treballs de connexió de la nova xarxa a les instal·lacions interiors del centre educatiu francès els realitzarà FEDA Ecoterm durant l'estiu i es preveu que entrin en funcionament el proper mes de novembre.

Eel cost de l’embrancament amb la nova xarxa de FEDA del Lycée tindrà un cost estimat de 34.000 euros que assumirà l'executiu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00