Sociedad
SOCIETAT

Cinc joves més es beneficiaran del programa d'inclusió sociolaboral gràcies a la Fundació Anna Didi

L'entitat ha aportat prop de 17.000 euros al ministeri d'Afers Socials, Joventut i Igualtat destinada a finançar aquest programa

La ministra d'Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, i la presidenta de la Fundació Anna Didi, Anna Babot, després de la signatura del conveni. / SFG

Andorra la Vella

L’entitat ha aportat prop de 17.000 euros al ministeri d'Afers Socials, Joventut i Igualtat destinada a finançar aquest programa. Així es reflecteix en el conveni que han signat i que serà vigent durant el període d'un any. De fet, la ministra titular, Judith Pallarés, ha manifestat que aquesta aportació representa la prestació que hauria d'assumir el Govern per a la contractació de cinc adolescents per un termini de sis mesos a mitja jornada. Actualment, el programa acull nou joves i la idea és arribar a finals d'any amb uns divuit o vint.

De la seva banda, la presidenta de la Fundació, Anna Babot, destaca la importància d'ajudar als joves i adolescents que es torben en risc d'exclusió.

El programa està destinat a joves d'entre 16 i 25 anys que decideixen no continuar amb l'escolarització o bé tenen dificultats per trobar o mantenir una feina.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00