Sociedad
NATURLANDIA

Naturlàndia trasllada els deu primers herbívors a la reserva natural Wild Forest

Es tracta de sis cérvols i quatre daines que han deixat el país en dos vehicles condicionats per aquests tipus de trasllats

Alguns dels animals que s'han traslladat aquest dimecres a Wild Forest. / NATURLANDIA

Andorra la Vella

Segons explica l’ecoparc en un comunicat, un grup de veterinaris especialitzats en fauna salvatge s'ha encarregat durant les darreres setmanes de fer el seguiment de l'estat de salut dels exemplars, i aquest dimecres s'han fet càrrec del seu transport, assegurant-se en tot moment el seu benestar. Des de Naturlandia es fa un seguiment acurat del procés, per assegurar-se que la que l'arribada i acollida es fa amb total garanties.

En relació amb la resta d'herbívors que encara resten al parc, una vintena, se seguirà treballant en el trasllat de la resta d'animals, seguint les recomanacions dels experts veterinaris.

No obstant això, no hi ha una data fixada, ja que aquest fet depèn de diversos factors externs, com les proves de salut dels animals, els tràmits administratius i la disponibilitat, capacitat o altres circumstàncies amb relació als llocs d'acollida. Pel que fa als animals depredadors, els tràmits segueixen el seu curs, i es podrà fer el trasllat en un breu termini de temps.

El director del parc, Xabier Ajona, creu que és la decisió més encertada per als animals. Afegeix que aquest és el primer pas en ferm que es fa per dibuixar la nova orientació turística.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00