Lunes, 21 de Junio de 2021

Otras localidades

CANILLO

Canillo tanca el 2020 amb un superàvit de set milions d'euros

Un cop tancat de l'exercici, el comú disposa de més de vuit milions d'euros de tresoreria

Canillo tanca el 2020 amb un superàvit de set milions d'euros

Canillo tanca el 2020 amb un superàvit de set milions d'euros / Comú de Canillo

La corporació ha aprovat amb l’abstenció de la minoria d’Objectiu Comú, el tancament financer de l’any passat on els ingressos de més de 16,6 milions d’euros, superen en set milions, els 9,6 de les despeses. En el capítol d’inversions es van invertir gairebé cinc milions d’euros, entre les quals destaquen les obres a la façana de l’edifici del telecabina, les millores de carrers a Ransol, El Tarter i Soldeu, les proteccions de la passarel·la tibetana o la incorporació de noves càmeres de seguretat.

El cònsol menor, Marc Casal i la consellera de Finances, Begoña Rubio, han comentat que la pandèmia els va obligar ha fer un esforç de contenció de la despesa de funcionament, per contra els ingressos van ser gairebé del 15% més que l’any anterior. Només va caure la recaptació de l’impost Indirecte que va molt lligat a l’activitat comercial.

Un cop tancat de l'exercici, el comú disposa de més de vuit milions d’euros de tresoreria.

Per cert que aquesta tarda el cònsol major, Francesc Camp, explicarà des del Palau de Gel, en format semipresencial, les novetats que inclou la revisió del Pla d’Ordenació Urbanística de la Parròquia que no es modifica des del 2007. Quedarà aleshores presentat a informació pública i posteriorment s’aprovarà en consell de Comú.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?