Lunes, 21 de Junio de 2021

Otras localidades

CAMBRA DE COMERÇ

Armengol accepta l'informe de l'OACI però reconeix dubtes sobre determinades qüestions que analitza

Miquel Armengol considera que és obligació de la Cambra explorar qualsevol via per desenclavar el país

Armengol accepta l'informe de l'OACI però reconeix dubtes sobre determinades qüestions que analitza

Armengol accepta l'informe de l'OACI però reconeix dubtes sobre determinades qüestions que analitza / Arxiu ANA

Miquel Armengol, expresident de la Cambra de Comerç que va impulsar el projecte de l’aeroport a Grau Roig, assegura que no està decebut amb l’informe negatiu d’Aviació Civil Internacional sobre la infraestructura perquè considera que és obligació de la Cambra explorar qualsevol via per desenclavar el país, però sí que reconeix que algun dels apunts que fa l’ens internacional no els acaba d’entendre.

Per una banda recorda que el seu projecte el va elaborar una empresa propietat d’AIRBus i era favorable, per tant no entén com l’OACI diu que els avions tindrien problemes per aterrar, haurien de ser especials o que la pista d’aterratge proposada presenta riscos si ja n’existeixen d’altres similars.

Per altra banda, defensa que el projecte es va idear per fases, per tant, troba normal no presentar l’informe econòmic fins a tenir tota la documentació dels passos previs. Reconeix Armengol que l’estudi de mercat el darrer que estava previst, precisament perquè també era el més car.

L’actual direcció de la Cambra de Comerç no ha volgut fer valoracions. Qui si que n’ha fet és la cònsol major d’Encamp, Laura Mas, que assegura que l’informe és clar per desestimar el projecte, ja que la seguretat és el més important, de manera que comparteix la decisió del Govern de desestimar-lo

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?