Deportes

Pedalant contra el càncer de mama

L'Àngela López recorrerà demà els 200 kilòmetres que separen Llançà d'Esplugues de Llobregat per donar visibilitat a la lluita contra el càncer de mama.

Pedalant contra el càncer de mama

Pedalant contra el càncer de mama

06:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1623337987582/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'Àngela López recorrerà demà els 200 kilòmetres que separen Llançà d'Esplugues de Llobregat per donar visibilitat a la lluita contra el càncer de mama. Es tracta d'un repte solidari que començarà a l'Arbre de la Llibertat de Llançà -localitat on viu l'Àngela- i que acabarà a l'Ajuntament d'Esplugues, on hi viu la seva mare, Rosaura Alejandro. Ella pateix càncer de mama i fa pocs dies que ha acabat el seu tractament de quimioteràpia. L'Àngela farà aquests més de 200 km en bicicleta per recaptar fons per l'Institut Català d'Oncologia i l'Associació Ariadna d'Olesa de Montserrat.

Aquest repte solidari vol donar visibilitat al càncer, i és que l'Àngela ha patit de molt a prop aquesta malaltia. Ara és la seva mare qui la pateix, però el seu pare va morir quan ella tenia 12 anys de càncer de pulmó. També va perdre un tiet, i un altre tiet està ara mateix en tractament.

Aquest repte esportiu té una dificultat afegida perquè la seva protagonista té talasèmia minor, un transtorn sanguini que va heretar de la seva mare, que fa que el seu cos produeixi molta hemoglobina i sovint té fatiga, debilitat i fins i tot problemes de respiració quan fa esport.

Des del 'Què t'hi jugues!' hem volgut desitjar-li tota la sort del món per al repte de demà.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00