Jueves, 29 de Julio de 2021

Otras localidades

Sanidad pública

El Mateu Orfila obre una nova via de cites

Aquest és el nou canal per concretar cites amb l'especialista al Mateu Orrfila.

Aquest és el nou canal per concretar cites amb l'especialista al Mateu Orrfila. / IB-Salut

L’Hospital Mateu Orfila posa en marxa un nou canal de citacions telefòniques automatitzades amb l’objectiu de millorar la comunicació amb els pacients i obrir vies complementàries a l’enviament de citacions per correu postal.


A partir d’aquest mes de juny, els usuaris que estiguin pendents de ser citats a consultes externes amb un metge especialista o per fer-se una prova diagnòstica d’atenció especialitzada, rebran una telefonada des del número 871 002 191 amb una proposta de cita. Per mitjà d’un sistema automatitzat de veu, l’usuari escoltarà un missatge amb la proposta de dia, hora i lloc per a la consulta o prova i tindrà l’opció de confirmar la cita, anul·lar-la, o bé de demanar un canvi. En aquest tercer supòsit, passats uns dies, rebrà una altra telefonada amb una nova citació. L’usuari té l’opció d’escoltar el missatge de veu les vegades que vulgui.


Si confirma la cita, l’usuari rebrà un correu electrònic de confirmació l’endemà de la telefonada i un nou correu electrònic a més d’un missatge de text (SMS) al mòbil com a recordatori tres dies abans de la cita.


Per poder completar tot aquest circuït de citació, però, és necessari que l’usuari estigui ben registrat en el sistema i que totes les dades de contacte (telèfon fix i mòbil, adreça electrònica i adreça postal) estiguin actualitzades al registre de l’Àrea de Salut de Menorca.


En aquest sentit, el Servei d’Admissió de l’Hospital Mateu Orfila remarca la importància de tenir les dades de contacte correctes i actualitzades per garantir que la informació arriba als pacients. Per actualitzar les dades, es pot fer a qualsevol taulell d’admissió de l’Hospital o dels centres de salut o enviant un correu electrònic a l’adreça hgmo.misdatos@hgmo.es.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?