Domingo, 19 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Educación

Els alumnes de sisè del Lluís Vives presenten l'òpera 'Deixa'm anar'

Un projecte dels alumnes de sisè de primària que no deixarà a ningú indiferent

Foto assaig en Echegaray

Foto assaig en Echegaray / Lluis Vives

Els alumnes de sisè de primària del CEIP Lluís Vives s’han convertit en artistes, uns artistes molt joves, però preparats per fer la seua aparició estel·lar amb el projecte ‘8 anys amb tu’.

8 anys amb tu és la companyia d’òpera creada per la citada classe de sisè, un propjecte que va començar el passat mes de setembre de 2019, una òpera des de 0 i creada totalment per l’alumnat. L’arribada de la pandèmia va deixar en ‘pausa’ aquest projecte, un projecte que tenia encantats als alumnes i que amb la represa del nou curs “el primer que ens van preguntar els alumnes era si continuàvem avant”, explica el tutor Toni Gómez.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Demà mateix, a partir de les 18:00 hores tindrà lloc la presentació oficial del projecte amb la representació de ‘Deixa’m anar’, serà al teatre Echegaray per a familiars i tots aquells que hagen adquirit l’entrada, que podreu recollir de 13:00 a 13:15 a la porta del CEIP Lluís Vives amb un donatiu de 2 euros.

‘Deixa’m anar’ el nombre de la primera Òpera d’aquests xicotets/gegants artistes fa referència a deixar anar a un ser volgut i estarà interpretat per 6 actors on cadascun farà un paper. Jaume Gironés, un dels joves fundadors de ‘8 anys amb tu’ que exerceix de relacions públiques ens explicava que “tots nosaltres hem hagut d’aprendre aquest ofici i la veritat és que ens ha agradat molt dur-lo a terme”, i matisava que “vam viatjar al Palau de les Arts Reina Sofía on ens van explicar les distintes professions artistes i professionals”. Cal destacar que el Pala de Les Arts Reina Sofía és col·laborador del projecte LÓVA (L'Ópera un Vehicle d'Aprenentatge)

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Escolta l’entrevista completa amb el tutor Toni Gómez i Jaume Gironés.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Foto assaig / Lluís Vives

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?