Última hora

Muere un hombre en San Esteban de Pravia (Asturias) a causa del temporal

Sociedad
TURISME

Augmenten les visites al web de Turisme

La recuperació de la mobilitat i la proximitat de l'estiu fan augmentar el nombre de visites a vistiandorra.com

Augmenten les visites al web de Turisme / Andorra Turisme

Andorra la Vella

Segons les dades fetes públiques per Andorra Turisme, hi ha hagut un increment del 57% del nombre d’usuaris que han visitat la pàgina web sense la campanya d’estiu hagi tingut cap influència, és el que en màrqueting se’n diu cerques orgàniques i que s’originen en els motors de cerca. D’aquesta manera, entre el període comprès entre el 27 de març i el 25 d’abril, poc més de 54.400 usuaris van cercar l’oferta del Principat. Una xifra que s’incrementa més de la meitat un cop les restriccions s’han anat aixecant i s’ha recuperat la mobilitat i, del 26 d’abril al 25 de maig han estat més de 85.600 les persones que s’han connectat.

A aquestes xifres cal sumar també els augments que hi ha hagut per les cerques directes o referenciades.

Si ens fixem amb les dades pròpies fruit de la campanya d’estiu al maig 208.000 usuaris han entrar al web, això suposa una millora del 163% vers l’abril, però cal tenir en compte que la comunicació va començar en alguns llocs cap a finals de mes. A destacar que hi ha hagut més de 196.000 nous perfils que han buscat informació.

Cal tenir en compte que aquest any, Andorra Turisme inverteix aquest any 3,4 milions d’euros, el doble de l’any passat. A més d’Espanya i França, també es comunicat el país al Regne Unit, Irlanda, Bèlgica, els Països Baixos, Alemanya i Itàlia. Entre els esdeveniments destacats hi ha l’arribada del Tour de França, l’Andorra Mountain Music o les proves de l’Andorra Mountain Festival.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00