Sociedad
SPARTAN RACE

L'Spartan Race omple els hotels i restaurants d'Encamp

Per aquesta edició s'hi ha inscrit 3.500 participants, el doble que l'anterior que va estar encara molt marcada per la pandèmia

La segona jornada de l'Spartan Race celebrada aquest diumenge a Encamp. / M.P.

Andorra la Vella

El canvi d'ubicació de la prova esportiva fins al centre del poble ha estat un èxit des del punt de vista econòmic, ja que ha permès als establiments hotelers i de restauració tenir una gran activitat durant tot el cap de setmana. En aquest sentit, el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, ha recordat que per aquesta edició s’hi ha inscrit 3.500 participants, el doble que l’anterior que va estar encara molt marcada per la pandèmia, i assegura que amb aquests resultats, la nova ubicació queda consolidada definitivament tot i que s’obre a fer canvis en el format de la prova.

Per la seva part Àngel Sanz, director d'Spartan Race, ha valorat l’organització com a "espectacular" i ha destacat "la col·laboració publico-privada” que l’ha fet possible. Qüestionat per possibles canvis, ha obert la porta a recuperar l'Spartan kids o fins i tot a celebrar algun campionat d'Europa.

El Comú d'Encamp va signar la col·laboració amb Spartan Race l’any passat per un període de quatre anys. Un acord molt ben valorat pel teixit econòmic de la parròquia que se n’ha beneficiat de l’alta participació que hi ha hagut.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00