Jueves, 05 de Agosto de 2021

Otras localidades

Educación

Surt a licitació l'accés a la nova escola des Mercadal

Martí March es compromet a que el curs vinent les obres de l'edifici estiguin en marxa

Surt a licitació el projecte per la via d'accés a la futura escola.

Surt a licitació el projecte per la via d'accés a la futura escola. / Ajuntament des Mercadal.

La nova escola des Mercadal es començarà a construir durant el curs vinent segons ha informat el conseller d’educació, Martí March, al Ple del Parlament. El problema és que el mateix March havia dit prèviament que les obres ja estarien molt més avançades per a que l'escola fos operativa el proper curs. Així li ho ha retret la diputada autonòmica del PP per Menorca, Asunción Pons.

El conseller March ha reconegut que hi ha un retard en l’execució de les obres tot i que el projecte segueix avançant i s'ha compromès a que les obres estiguin en marxa el proper curs.

Aquest debat al Ple arriba només unes hores després que la Plataforma de Contractació de l'Estat publiqués l'obra d'accessos i dotació de serveis de la nova escola des Mercadal, amb un pressupost de sortida de 624.354,18 d'euros que íntegrament aniran a càrrec del pressupost municipal. Les empreses tenen fins al 5 de juliol per presentar les ofertes i les obres han d'estar acabades abans de finalitzar l'any 2021. Les obres consistiran en la construcció d'un vial entre parets seques i amb tots els serveis, aigua, xarxa de tensió elèctrica, clavegueram, arbres, pluvials, telefonia, enllumenat, un carril bici, una vorera, un aparcament, diversos drenatges i la connexió amb una rotonda al Camí de Tramuntana.

Per part de l'Ibisec s'esta redactant el projecte de l'escola nova que costarà gairebé 5.000.000 d'euros, aquest projecte serà licitat i dirigit també per l'Ajuntament segons conveni signat amb el Govern Balear.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?