Jueves, 29 de Julio de 2021

Otras localidades

Dia històric: la professionalització del futbol femení a Espanya és una realitat

Aquest matí el Consejo Superior de Deportes (CSD) ha aprovat per unanimitat la professionalització del futbol femení. N'hem parlat amb Cristina Vega, exfutbolista i coordinadora del departament de futbol femení de l'AFE.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Enviado Especial a Barcelona

Avui l'esport espanyol està d'enhorabona. Aquest matí el Consejo Superior de Deportes (CSD) ha aprovat per unanimitat la professionalització del futbol femení, una decisió que s'ha fet esperar, però que finalment, com ha dit José Manuel Franco, president del CSD, salda un deute històric amb aquest esport.

Per parlar d'aquesta decisió al Què T'hi Jugues hem parlat amb Cristina Vega, exfutbolista i coordinadora del departament de futbol femení de l'AFE. Per ella, es tracta d'un "fet històric", perquè, entre altres coses, a partir d'ara "les futbolistes tindran regulada la seva jornada laboral com qualsevol altra professió".

Aquesta decisió segons Vega, suposa tres grans canvis: les competències passen a mans de la Liga, és a dir la RFEF, perdria poder, la jornada es regula i pel que fa als drets de televisió, la RFEF perdria l'adjudicació i una empresa independent passaria a ser l'encarregada.

Encara que queda molt camí per igualar les condicions del futbol masculí, Vega reconeix que el paper del Barça Femení és fonamental. "És un referent a nivell mundial, s'estan fent les coses bé i aquesta temporada han recollit els fruits de l'esforç".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?