Domingo, 25 de Julio de 2021

Otras localidades

Llançà demana suport a la Generalitat per evitar construir a la Pineda de la Farella

La nova alcaldessa assegura que és un espai que l'ajuntament vol protegir però que ha superat tots els tràmits urbanístics fins ara

Visió general de Llançà

Visió general de Llançà / Nostrix, CC-BY-SA

El projecte contempla fer-hi més de 60 habitatges i un hotel. L'actual equip de govern vol evitar-ho i s'hi ha manifestat contrari en repetides ocasions, però la nova alcaldessa, Núria Escarpenter, és conscient dels problemes que suposen els drets adquirits dels propietaris.

Per això, diu que en cas que s'hagin de pagar indemnitzacions si el projecte acaba per no prosperar, l'ajuntament no pot fer-ho tot sol ja que voldria dir hipotecar el poble durant anys. Escarpenter demana a la Generalitat que hi aposti.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

L'alcaldessa, que porta dos dies en el càrrec, diu que aquest és el tema més delicat amb el que haurà de lidiar aquests dos anys de mandat. Ho vol plantejar a la Generalitat en les properes setmanes.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?