Sociedad
CONSELL GENERAL

Terceravia titlla de monstre l'Institut Nacional de l'Habitatge

El projecte de llei ha estat aprovat amb els vots a favor només de la majoria i de la consellera general no adscrita, Carine Montaner

Terceravia titlla de monstre l'Institut Nacional de l'Habitatge / Consell General

Andorra la Vella

El conseller general de Terceravia, Joan Carles Camp, ha titllat de monstre l’Institut Nacional de l’Habitatge. Considera que per analitzar aquesta situació s’han de tenir dades i s’ha queixat de la poca implicació dels comuns, ja que només del d’Andorra la Vella ha cedit un terreny per construir pisos d’ús social. Una vegada més ha titllat les polítiques del Govern d’intervencionistes i populistes i considera que el text aprovat avui agreuja la situació.

De la seva banda, el conseller general socialdemòcrata, Carles Sánchez, ha posat de manifest les diferències de model amb la majoria. S’ha queixat que de les 28 esmenes que van presentar només dues s’han aprovat. Considera que l’Institut hauria de ser una eina d’informació i que comptés amb un índex de preus de referència.

Sobre aquestes manifestacions, el president del grup parlamentari demòcrata, Carles Ensenyat li ha criticat que portin idees d’un altre temps i que potser amb les idees han perdut el comú d’Escaldes-Engordany, tenint en compte que la cònsol major, Rosa Gili ha anunciat aquesta setmana que fa un mes que s’havia donat de baixa del PS.

De la seva banda, el ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, ha destacat les funcions de l’Institut Nacional de l’Habitatge. Assegura que facilitarà una visió de 360 graus, creant la Comissió Nacional de l’habitatge i el fons público-privat. Assenyala que l’objectiu és despolititzar aquesta qüestió i que és la principal preocupació després de la pandèmia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00