Domingo, 25 de Julio de 2021

Otras localidades

El complex encaix de la renovació de Messi en un topall salarial desbocat

Ànalisi de la situació econòmica del Barça en relació al límit salarial que marca La Liga.

La norma no permet inscriure nous jugadors ni noves renovacions si superes el topall salarial. Aquest és el problema en el qual es troba el Barça i que obligarà al club a, d'una banda retallar la massa salarial, d'altra banda, incrementar ingressos i, potser fins i tot, a pactar o trobar una fórmula per poder encaixar/ una eventual renovació com la de Leo Messi.

En aquest sentit, i ara com ara, la Lliga també ha estat clara amb els clubs: "Si presentes uns ingressos que cauen, ha de caure la massa salarial també". I aquesta és la situació en la qual es troba el FC Barcelona. És per això que els jugadors ja saben que és una obligació rebaixar-se el sou, i no pas una voluntat del Barça. Ho hauran de fer sí o sí i parlem de rebaixa i no de diferiment del salari.

Sobre aquesta temàtica, sobre les converses de passadissos amb La Lliga per mirar d'ajustar-se en el topall salarial i també sobre els números que es presentaran a l'Assemblea de Socis Compromisaris del proper diumenge. De tot plegat n'hem parlat al 'Què t'hi Jugues!' amb Jordi Martí i Sique Rodríguez. Uns números clarament condicionats per les sortides de jugadors, per les rebaixes de salaris, per possibles incorporacions i, clar també, condicionats per uns hipotètics nous ingressos que, en cas d'existir, podrien ser anunciats per Laporta en Assemblea (com per exemple, podria ser el cas d'un projecte com el Barça Corporate).

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?