Deportes

El complex encaix de la renovació de Messi en un topall salarial desbocat

Ànalisi de la situació econòmica del Barça en relació al límit salarial que marca La Liga.

Ànalisi econòmic Barça: el problema del límit salarial i els números en Assemblea

Ànalisi econòmic Barça: el problema del límit salarial i els números en Assemblea

11:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1623936738918/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La norma no permet inscriure nous jugadors ni noves renovacions si superes el topall salarial. Aquest és el problema en el qual es troba el Barça i que obligarà al club a, d'una banda retallar la massa salarial, d'altra banda, incrementar ingressos i, potser fins i tot, a pactar o trobar una fórmula per poder encaixar/ una eventual renovació com la de Leo Messi.

En aquest sentit, i ara com ara, la Lliga també ha estat clara amb els clubs: "Si presentes uns ingressos que cauen, ha de caure la massa salarial també". I aquesta és la situació en la qual es troba el FC Barcelona. És per això que els jugadors ja saben que és una obligació rebaixar-se el sou, i no pas una voluntat del Barça. Ho hauran de fer sí o sí i parlem de rebaixa i no de diferiment del salari.

Sobre aquesta temàtica, sobre les converses de passadissos amb La Lliga per mirar d'ajustar-se en el topall salarial i també sobre els números que es presentaran a l'Assemblea de Socis Compromisaris del proper diumenge. De tot plegat n'hem parlat al 'Què t'hi Jugues!' amb Jordi Martí i Sique Rodríguez. Uns números clarament condicionats per les sortides de jugadors, per les rebaixes de salaris, per possibles incorporacions i, clar també, condicionats per uns hipotètics nous ingressos que, en cas d'existir, podrien ser anunciats per Laporta en Assemblea (com per exemple, podria ser el cas d'un projecte com el Barça Corporate).

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00