Jueves, 05 de Agosto de 2021

Otras localidades

Vacunación

Arriba un camió per vacunar contra la Covid

Estarà al recinte firal de Maó i disposarà de dues línies d'administració del vaccí

La unitta mòbil atendrà segons citació del Bitcita i podrà vacunar 2.000 persones per setmana.

La unitta mòbil atendrà segons citació del Bitcita i podrà vacunar 2.000 persones per setmana. / Quatre Vents.

Arriba a Menorca un camió que serà una unitat mòbil de vacunació contra la Covid. L’ha presentat aquest divendres la coordinadora de la campanya de vacunació contra la COVID-19, Eugènia Carandell. Col·laborarà en la vaccinació massiva durant els mesos de juny, juliol i agost.

El camió que farà d'unitat mòbil de vacunació s'ha instal·lat a la zona d'aparcaments situada al costat de centre de vacunació del Recinte Firal de Maó. Aquesta ubicació facilita la logística per transportar i emmagatzemar els vials. Espera començar a treballar el proper dia 23.

Amb aquesta unitat mòbil, l'Àrea de Salut de Menorca amplia fins a les tretze línies la seva capacitat operativa de vacunació. Així, hi haurà sis línies al Recinte Firal de Maó, cinc a la sala polivalent de el Centre de Salut Canal Salat (Ciutadella) i dues línies més en la unitat mòbil.

A la primera setmana de funcionament, la unitat mòbil podrà administrar 2.000 vacunes. En conjunt, del 23 al 29 de juny, l'Àrea de Salut de Menorca aconseguirà el rècord setmanal des de l’inici de la campanya de vacunació contra la COVID-19.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?