Deportes

Els socis votaran sobre la participació a la Superlliga quan el projecte sigui ferm

El més destacat de l'Assemblea de Socis Compromissaris del FC Barcelona.

El més destacat de l'Assemblea de Socis FCB

El més destacat de l'Assemblea de Socis FCB

14:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1624293725616/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al Què t'hi Jugues hem fet anàlisi del més destacat que es va explicar ahir a l'Assemblea de Compromissaris del Barça.

Pel que fa al capítol econòmic, el vicepresident Eduard Romeu va dir que el Barça estava en "fons propis negatius". El nostre company, el Jordi Martí ens aclaria què vol dir exactament: "el que deus tu i el que tens com a pèrdues supera el teu patrimoni, una situació molt complicada tret que obtinguis un crèdit i que tinguis previsió d'ingressos en els propers mesos".

El deute net del Barça va passar de 159 milions l'any 2018 a 673 al 2021, una xifra que Romeu va dir que probablement aquesta xifra augmentaria, perquè "paper que aixecaven, paper que trobaven- amb més deutes-".

Pel que fa al crèdit demanat a Goldman Sachs per valor de 525 milions d'euros

Pel que fa a la Superlliga, Joan Laporta es va mostrar molt contundent: "No demanarem perdó per voler ser amos del nostre destí", va arribar a dir el president. Els socis votaran quan el projecte sigui ferm, i com destacava avui el Jordi Martí, Laporta es va voler dirigir als clubs que es van fer enrere del projecte. Un cop, la justícia ha donat la raó a Barça, Reial Madrid i Juventus davant les amenaces de la UEFA, el president del Barça urgia a la resta de clubs a tornar a formar part de la Superlliga o si no "es poden demanar sancions perquè hi ha un contracte signat".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00