Sociedad
Cultura

JJMM oferirà set concerts al Festival de Música de Maó

Començarà el 10 de juliol i s'allargarà fins el 17 d'agost

El festival començarà el proper 10 de juliol. / JJMM

Mahón

El concert 'Joveníssims' al teatre de l'Orfeó Maonès de Maó ha servit aquesta setmana com a presentació estel·lar del quaranta-vuitè Festival de Música de Maó que organitza cada any Joventuts Musicals.

Constarà de set concerts que es repartiran entre el 10 de juliol i el 17 d'agost. A més repartirà les seves actuacions a causa del Covid entre el Teatre Principal, Orfeó Maonès i Claustre del Museu de Menorca. S'inaugurarà amb el tradicional concert d'estiu de l'Orquestra de Cambra Illa de Menorca al Teatre Principal i amb un solista convidat, el reputat violinista Vic Joel Bardolet. Sonaran obres de Kraus, Schubert i Haydn. Després arribarà el torn del quartet Metropolitan Union amb un estil barber-shop que ja van triomfar a Maó amb ocasió del concert commemoratiu del 60 aniversari de JJMM.

Altres intèrorets que es podran gaudir són l'ensemble valencià Plaer de ma vida format per soprano, violoncel i piano.

La cloenda de festival serà un homenatge a Astor Piazolla i la seva amistat amb Carlos Gardel amb el concert 'El día que me quieras', amb els menorquins Assumpta Pons i Joan Taltavull al costat dels prestigiosos Mireia Peñarroja, violoncel, i Claudio Constantini, bandoneó i piano.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00