Miércoles, 20 de Octubre de 2021

Otras localidades

ESPECIAL FESTA MAJOR DE REUS SANT PERE 2021

"M'exalta el nou i m'enamora el vell"

La famosa cita de Foix ens serveix per resumir les dues entitats convidades que formen part d'aquesta primera part d'un programa especial que fem amb motiu de la festa major de Sant Pere de Reus. Als nostres estudis, el nou nat "Ball de Sederes" i el veterà "Varietés de Sant Pericu"

Maria Rosa Pié i Carles Pitarch

Maria Rosa Pié i Carles Pitarch / Jordi Cartañá

La Festa Major de Reus és un ésser viu que neix, creix i muta i incorpora nous elements al seu seguici com el Ball de Sederes. Un element de nova creació que es va presentar a la Palma el passat 19 de juny i que es presentarà de totes totes el pròxim dilluns 28 a la tarda durant la passada de grups festius de la ciutat, al Parc de la Festa.

En declaracions als nostres micròfons Pié ha explicat que aquesta dansa de nova creació en coreografia i música vol evocar i homenatjar a les treballadores i treballadors de les fabriques tèxtils del Reus de principis del Segle XX.

Al Soroll Camp de Tarragona d'avui també hem volgut comptar amb un acte ja tradicional com són les "Varietés de Sant Pericu". El festival de fi de curs de la temporada teatral del Teatre Bravium. Amb Carles Pitarch hem parlat de la programació d'aquest divendres 25 dissabte 26 i diumenge 27 al Mas Iglesias de Reus. També hem abordat la situació en la que es troba la gent el Bravium després que haguessin de desallotjar el que havia sigut el seu local durant 70 anys al carrer de la presó.

so-fareast-font-family:"MS 明朝"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Cambria; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}div.WordSection1 {page:WordSection1;}

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?