Deportes

Nico Laprovittola, molt a prop del Barça de bàsquet

El base argentí és a punt de convertir-se en jugador blaugrana. Després de dos anys al Real Madrid, i amb passat al Joventut de Badalona, Laprovittola arribaria per completar la direcció de joc blaugrana

Laprovittola, defensat per Calathes en un partit al Palau Blaugrana / Getty Images

Barcelona

Nicolás Laprovittola serà jugador del Barça de bàsquet la propera temporada, si no hi ha canvis dràstics a les properes hores. El club blaugrana i l’argentí estan treballant en un acord d’un any fixe i un segon opcional. El desig de Laprovittola és jugar l'Eurolliga i el Barça és la millor opció. La notícia la va avançar el periodista d’Eurohoops Chema de Lucas, i fonts del Barça confirmen a SER Catalunya l’interès en Laprovittola tot i que afirmen que no hi ha res signat encara.

Als seus 31 anys i després de dues temporades al Real Madrid, l’argentí de 31 anys arribarà al Barça per reforçar les posicions exteriors de l’equip de Sarunas Jasikevicius. Nick Calathes continuarà com a base titular, i Laprovittola arribaria per completar la rotació amb el greco-americà i el jove lituà Rokas Jokubaitis, encara jugador del Zagiris Kaunas, i amb qui el Barça hi ha està molt interessat.

Al capítol de sortides, de moment només és oficial l’adéu de Artem Pustovyi, però el Barça té clar que l’argentí Leandro Bolmaro marxarà als Minnesota Timberwolves de l’NBA pagant la clàusula de sortida, propera al milió d’euros. Un altre jugador al que se li busca lloc és al base francès Leo Westermann, sense protagonisme aquesta temporada des que va arribar.

Pel que fa a jugadors amb contracte com Adam Hanga i Víctor Claver, tots dos tenen ofertes d’altres equips tot i que encara tenen contracte amb el Barça. Hanga té ofertes del Real Madrid i de l’Olimpia Milano, mentre que Valencia Basket està interessat en Víctor Claver.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00