Sociedad
Coronavirus Covid-19

Menorca lidera la incidència acumulada a 14 dies per Covid

Cinc dels sis municipis de Balears amb la IA14 més alta són de la nostra illa

Per frenar els contagis l'IB-Salut està fent un control massiu a joves de Ciutadella per a detectar nous positius i frenar cadenes de contagis. / Quatre Vents.

Mahón

Cinc dels sis municipis de Balears amb una major Incidència Acumulada a 14 dies per cada 100.000 habitants són de Menorca. Els dos primers, Ferreries i Ciutadella tenen uns índex per sobre de 1000.

Ferreries té en aquest moment una IA14 de 1.283 casos per cada 100.000 habitants. Molt a prop en aquesta trista llista es troba Ciutadella amb 1.056. El tercer lloc és pel municipi mallorquí de Ses Salines però a molta distància, amb un 608. El quart lloc torna a ser per un poble menorquí, en aquest cas Es Mercadal amb una IA14 de 489. El cinquè lloc és per Es Migjorn Gran amb 478.

El pitjor de tot és que la incidència acumulada a set dies està molt per sobre del 50% això fa pensar que encara pujarà més els propers dies.

El cas de Ferreries és curiós ja que, durant molts mesos, va ser un dels pocs municipis de les Illes que no va tenir cap contagiat i ara lidera la Incidència Acumulada.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00