Deportes

"Guardiola és una figura contracultural que condiciona com juga el seu equip i també els del voltant"

El Sid Lowe, el Bruno Alemany i el Lu Martín valoren la influència de Guardiola en les seleccions del països on ha entrenat

“Guardiola és una figura contracultural que condiciona com juga el seu equip i també els del voltant”

“Guardiola és una figura contracultural que condiciona com juga el seu equip i també els del voltant”

11:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1625743697003/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Guardiola entrenava al Barça quan Espanya va guanyar el Mundial, al Bayern quan ho va fer Alemanya, i ara, quan Anglaterra està a un partit de ser campiona d’Europa, dirigeix al Manchester City. És només casualitat o hi ha alguna altra explicació? Al QTJ d’avui, el Sid Lowe, el Bruno Alemany i el Lu Martín han respost a aquesta pregunta. Per Lowe, la influència de Guardiola és clara: “És una figura contracultural que condiciona com juga el seu i equip i també els del voltant”.

El periodista ha reconegut que, si bé hi ha “un punt de casualitat”, Guardiola fa millors als seus jugadors, i un bon exemple n’és Kyle Walker. Per il·lustrar-ho, el Lu Martín ha explicat una anècdota: “Al primer entrenament amb el Pep, va veure tantes línies de passada que va llançar una pilotada amunt”. El resum el fa el Bruno Alemany: “La manera de millorar els jugadors de manera individual ha esperonat les seleccions d’on ha entrenat Guardiola”.

Un altre exemple de progressió és el de Raheem Sterling: “No ve de fer una bona temporada. Però la capacitat de millora que ha tingut des que ha arribat Guardiola ha estat brutal”, ha explicat Alemany. Milloren els jugadors i milloren les seleccions. La prova definitiva per Anglaterra serà diumenge contra Itàlia.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00