Deportes

Guillem Vives: "Nosaltres sentim el Joventut com el nostre equip. Això ens ha de fer diferencials"

Després de 7 temporades a València, el base català ha tornat al club on es va formar i on va iniciar la seva carrera professional. Amb 28 anys, Vives vol seguir creixent i Badalona és l'escenari ideal

Guillem Vives: "Nosaltres sentim el Joventut com el nostre equip. Això ens ha de fer diferencials"

Guillem Vives: "Nosaltres sentim el Joventut com el nostre equip. Això ens ha de fer diferencials"

08:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1626174922238/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Guillem Vives torna a Badalona. El base català ha signat per tres temporades amb el Joventut després de 7 anys al València Basket. Allà va ser campió de l'ACB al 2017 i ara vol aprofitar tota l'experiència adquirida per ajudar el Joventut a seguir creixent com a club. Aquestes són les reflexions més interessants de Guillem Vives al Què t'hi jugues!.

Tornar a casa: "Feia temps que no entrava a l'Olímpic i és especial. Ara que torno a ser verd-i-negre és molt emocionat. Em venen records no només del primer equip, sinó de tot el viscut que han estat moltes experiències"

Per què la Penya? "Al no seguir al València Basket surto al mercat. Vaig esperar la Penya perquè era la meva prioritat, no només per tornar a casa sinó també pel nivell en què està el club ara. I figures com el Carles Duran o el Jordi Martí, eren la millor opció per seguir creixent i el Joventut està creixent molt als últims temps"

En què ha canviat Vives: "L'essència no s'ha perdut però ara sóc pare. Et canvia la vida a millor. Com a jugador, sóc més madur, més expert. Seré un dels veterans i intentaré ajudar els joves, això és l'essència del Joventut. Quan tornes has d'ajudar els joves per a que siguin el millor possible. Vinc d'un club molt exigent com el València i això et fa ser més madur en situacions tenses a nivell esportiu"

A què ha d'aspirar el Joventut: "La Penya ve d'una temporada molt bona jugant quarts d'Eurocup, entrant a la Copa i jugant els playoffs. Això és el que s'ha de mantenir, que la Penya competeixi. Ara hem d'anar fent passos més importants, ser ambiciosos per poder jugar unes semifinals. Que sigui un equip que creixi any a any"

Retrobar-se amb Ferran Bassas, Albert Ventura: "Se'm posa la pell de gallina. Un grup de jugadors que vam ser molt feliços a les categories inferiors i que ara podem jugar junts a l'elit, defensar una samarreta que estimem tant. És una gran emoció. Jugadors que són essència de la Penya és clau per haver tornat. Nosaltres sentim el club, això ha de ser diferencial"

Eurocup: "Hi ha equips amb molt més pressupost com el cas de València. Nosaltres tenim una cosa que altres no tenen, que sentim el Joventut, és el nostre equip. Ens ha de fer diferencials. Espero poder competir contra els grans equips que tenen pressupostos més alts. Posar-hi passió és clau i hem de lluitar per fer-los patir"

Pau Gasol: "M'ha sorprès, no pensava que estaria a aquest nivell. Em sento un privilegiat per haver format part d'un grup que ha guanyat tant i està a la dinàmica d'un lloc on hi ha referents com els germans Gasol, Ricky Rubio, Rudy. Aprendre d'ells, veure com lidera el Pau Gasol, és una gran experiència. Veure aquests jugadors et fa aprendre pel dia a dia i veus coses que et serveixen pel futur. Em sento un afortunat d'haver viscut moments històrics com l'Eurobasket del 2015"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00