Deportes

Publiquen nous àudios de Florentino Pérez criticant a Cristiano i Mourinho

Si en el primer capítol de El Confidencial els protagonistes eren Iker Casillas i Raúl Gonzalez, en aquesta ocasió les gravacions carreguen contra Jose Mourinho i Cristiano Ronaldo.

Alfredo Relaño opina sobre els àudios de Florentino Pérez

Alfredo Relaño opina sobre els àudios de Florentino Pérez

09:41

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1626265825849/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest dimecres El Confidencial ha publicat una nova entrega dels àudios gravats al president del Reial Madrid, Florentino Pérez.

Si en el primer capítol els protagonistes eren Iker Casillas i Raúl Gonzalez, en aquesta ocasió les gravacions carreguen contra el que va ser entrenador blanc Jose Mourinho i la seva estrella Cristiano Ronaldo.

De CR7 s’han filtrat àudios on el president afirma: “Este tío es un imbécil, un enfermo. Os creéis que este tío es normal, pero es que no es normal, si no, no haría todas las cosas que hace.” A Mourinho el titlla “d’anormal” i de tenir un “ego terrible” al igual que l’agent Jorge Mendes.

Al Què T’hi Jugues hem parlat amb Alfredo Relaño, company del diari AS, que opina que Florentino Pérez "Tiene esa mala costumbre de hablar mal del que no está".

"Siempre ha reaccionado de aquellos de los que el Bernabéu se enamora. Ha sido como la madrastra de Blancanieves", ens explica.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00