Deportes

Cabrera: "El primer objectiu és la permanència, però com més aviat s'aconsegueixi, més enllà podrem mirar"

El central uruguaià de l'Espanyol ha confessat que jugar a Primera de nou fa que l'aposta que va fer pel club perico pagui la pena. Cabrera, un dels capitans, diu que el club té en l'afició un dels puntals de l'equip

Cabrera: "El primer objectiu és aconseguir la permanència, però com més aviat s'aconsegueixi, més enllà podrem mirar"

Cabrera: "El primer objectiu és aconseguir la permanència, però com més aviat s'aconsegueixi, més enllà podrem mirar"

08:42

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1626347666706/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Amb 30 anys, Leandro Cabrera és un dels capitans de l'Espanyol. Va arribar al mercat d'hivern de fa un any i mig i ja s'ha convertit en un dels referents del vestidor fins al punt de ser un dels capitans. De tota l'actualitat perica, dels noms propis de l'estiu i dels objectius del club, n'hem parlat al Què t'hi jugues! amb Cabrera.

Tornar a Primera: "Estem amb moltíssimes ganes, es nota en el dia a dia i ens estem preparant el millor possible"

Com has viscut en aquest temps el canvi del Getafe per l'Espanyol tot i el descens?: "En el moment en què vaig prendre la decisió sabia el que podia passar. Vaig apostar pel club, per tot el que significa l'Espanyol i finalment tot ha sortit perfecte després de viure el pitjor que ens podia passar. Ara sóc molt feliç i estic desitjant fer la millor temporada possible a Primera"

L'afició de l'Espanyol: "El futbol és molt diferent sense els aficionats. Serà un plus per a tots els equips tenir-los de nou, però crec que per a l'Espanyol, amb tot el que vam viure amb ells fora de camp, serà una cosa diferent. Tornar a veure a la nostra gent ens donarà un plus i intentarem que es sentin orgullosos"

Objectiu: "L'entitat al complet vol guanyar cada cap de setmana. Aquesta temporada a Segona ens ha servit per guanyar confiança però sabem que a Primera serà molt més difícil. Cal ser humils i tractar de tancar els objectius més propers. El primer objectiu és aconseguir la permanència, però com més aviat s'aconsegueixi, més enllà podrem mirar. A Segona volíem pujar i un cop ho vam tenir, vam anar a pel campionat. No podem pecar de falta d'humilitat, el que marcarà la temporada és el que facis cada cap de setmana".

Millorar respecte l'any passat: "A Segona ho vam fer bé però cal tenir cap. Intentarem no perdre els senyals d'identitat, ser protagonistes quan puguem, però estarem en una categoria superior amb rivals de més nivell. Hem de fer un salt de qualitat"

Renovació Javi Puado: "Se l’ha guanyat a pols. Ha fet una gran temporada. És un embrió per a l'afició i per a la gent que ve per sota a les categories inferiors del club, perquè saben que si fas bé les coses, el club et recompensa. Estem molt feliços per ell perquè reforça la plantilla, estarà més centrat i és una de les grans notícies de l'estiu"

Ser capità tot i portar menys de 2 anys a l'Espanyol: "A Espanya és costum que el capità sigui el que porti més temps, però a l’Uruguai passa més vegades que no és important la veterania. M’ho prenc amb responsabilitat, estic molt feliç i me n’alegra que m'hagin triat. Cal donar-li normalitat i la meva manera de ser no ha canviat. Cal ser una mica més responsable perquè les meves accions poden tenir més impacte, però sempre intentant estar a l’alçada dels meus companys"

Jugar contra Messi o Luis Suárez: "La dificultat de defensar Messi o Luis Suárez, que són dos grans jugadors, és alta. T'ho fan molt complicat i per alguna cosa estan al nivell que estan. La Lliga té un nivell de davanters espectacular". "Dormo molt poc després dels partits per l'adrenalina, ja sigui contra el Barça, l'Atlètic o qualsevol equip"

Derbi amb Messi?: "A mi tant em fa. El derbi és el derbi, porten més de 100 anys fent-ho i és igual si hi ha un jugador o un altre. El nivell i la responsabilitat de jugar el derbi sempre serà el mateix"

Ronald Araújo: "El meu pare el va recomanar a Ramon Planes pel Getafe. Quan va poder fitxar-lo pel Barça, ho va fer. El meu pare em va dir que Araújo era dels millors joves que havia vist com a defensa. A la vista està les condicions que té. Al seu futbol agressiu i ràpid li ha afegit la sortida de pilota. Està començant de gran manera al futbol europeu i li desitjo el millor perquè és humil i treballador"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00