Miércoles, 22 de Septiembre de 2021

Otras localidades

6 nous examinadors de trànsit aquest estiu a Girona

Les autoescoles creuen que és un pedaç que no resoldrà el problema del tot, perquè la majoria són interins que només seran aquí 6 mesos

La falta de examinadores está provocando un colapso en las autoescuelas de la Región

La falta de examinadores está provocando un colapso en las autoescuelas de la Región / Getty Images

Ara mateix, els alumnes d'autoescoles de Girona s'esperen de mitjana uns 3 mesos per poder fer l'examen pràctic. Fins ara, només hi havia 10 examinadors per tota la demarcació, això vol dir que com a màxim es poden fer 120 exàmens cada dia.

Però entre juliol i agost se n'afegeixen 6 més -quatre dels quals són interins que hi seran 6 mesos-, cosa que permetrà fer fins a 192 exàmens pràctics cada dia.

A més, també es faran exàmens durant la primera quinzena d'agost. El president de l'Associació d'Autoescoles, Joan Sala, creu que això ajudarà a reduir llistes d'espera però no creu que ho solucioni definitivament.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Aquests examinadors que Trànsit ha incorporat a l'estiu només fan proves pràctiques de cotxe. Això vol dir que l'espera pel carnet de moto i el de camió continua sent llarga no només perquè falten examinadors sinó perquè també falten pistes de les que utilitzen per fer exàmens pràctics.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?