Martes, 27 de Julio de 2021

Otras localidades

El ritme d'administració de vaccins es desaccelera

Aquesta setmana han quedat més de 1.200 dosis sense utilitzar

Aquestes més de 1.200 dosis s'afegeixen a la previsió de vaccins per aquesta setmana

Aquestes més de 1.200 dosis s'afegeixen a la previsió de vaccins per aquesta setmana / Quatre Vents

El ritme d’administració de vaccins baixa de manera considerable en el Recinte Firal de Maó, on aquesta darrera setmana han quedat més de 1.200 dosis sense utilitzar.

Aquestes més de 1.200 dosis s’afegeixen a la previsió de vaccins per aquesta setmana del 21 al 27 de juliol, que és de més de 9.800. Durant aquests dies, s’inocularan les primeres i segones dosis de Pfizer i Moderna i les segones d’AstraZeneca. També s’administraran dosis de Janssen.

Davant aquesta desacceleració en el ritme de vaccinació, l’Àrea de Salut de Menorca demana que les persones que encara no s’hagin vacunat contra la Covid reservin hora a través de l’espai web BITCITA. Des de l’Àrea de Salut recorden que el vaccí és l’eina més efectiva que tenim a l’abast per frenar l’expansió del virus i controlar l’actual onada de contagis que es registra a l’illa.

Cal recordar també que les persones vacunades amb pauta complerta poden contagiar-se encara de Covid, però sense patir efectes greus.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?