Miércoles, 28 de Julio de 2021

Otras localidades

Nova oficina de turisme a Son Parc

S'ubica al carrer Major i romandrà oberta durant els pròxims 3 mesos

La nova oficina de turisme pretén dinamitzar la zona comercial

La nova oficina de turisme pretén dinamitzar la zona comercial / Ajuntament d'Es Mercadal

Per donar compliment al Pla de Reactivació Econòmica promogut per l’Ajuntament des Mercadal, i a petició dels hotelers de la zona amb la col·laboració de la Fundació Foment del Turisme del Consell Insular de Menorca, s’ha obert una oficina d’informació turística per a 3 mesos a Son Parc.

Aquesta oficina està ubicada al carrer Major (Parc Forestal), ben al costat de la zona comercial, i pretén ajudar a dinamitzar la zona comercial i moure l’economia de l’àmbit.

També es té previst organitzar al mateix lloc un mercat ocasional amb música ambient durant els darrers dos dissabtes de juliol, dia 24 i dia 31, a partir de les 19.00 h i fins les 23.00 h.

La Fundació Foment del Turisme de Menorca disposa també d’un centre d’atenció telefònica (971 157 800) i acaba d’estrenar un assistent virtual per donar una resposta ràpida i àgil, les 24 hores del dia, des de la pàgina web de turisme Menorca.es, a les peticions d’informacions de les persones que estiguin planificant un viatge a l’illa o per resoldre els dubtes que puguin tenir durant la seva estada.

L’Ajuntament des Mercadal segueix impulsant mesures per dinamitzar el comerç i donar a conèixer el municipi a nouvinguts i visitants que venen a passar les vacances a Menorca, especialment a les zones turístiques.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?