Domingo, 26 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Menorca registra una tendència a la baixa en casos de Covid

A les últimes 24 hores només s'han diagnosticat 52 nous positius

Menorca té una Incidència Acumulada a 14 dies per davall de 900

Menorca té una Incidència Acumulada a 14 dies per davall de 900 / Arxiu

Menorca segueix una lenta però ferma tendència a la baixa pel que fa a casos de Covid. A les últimes 24 hores només s’han diagnosticat 52 nous positius que eleven el total de casos actius a l’Illa a 702.

A l’hospital Mateu Orfila hi ha 18 pacients a planta i tres a la UCI. A més hi ha 671 persones sota control de les UVAC i 10 professionals sanitaris atesos per Salut Laboral.

Cal destacar que tres pacients que eren a planta han rebut l’alta, però altres tres han entrat a Medicina Interna. 35 pacients que estaven sota seguiment de les UVAC han rebut l’alta.

Lamentablement, un pacient que era a la UCI ha empitjorat i ha estat evacuat a Son Espases. És un home de 57 anys que s’ha traslladat amb un equip de ventilació per membrana extracorpòria.

Aquesta tendència a la baixa de Menorca, que ja fa dies que té una Incidència Acumulada a 14 dies per sota de 1.000, ara inclús per davall de 900, xoca amb Eivissa, on a les darreres 24 hores d’han detectat 162 nous positius i va clarament a l’alça.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?