Lunes, 27 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Menorca té una incidència per sota dels 900 casos de Covid

Tot i que les xifres decreixen a l'illa, Maties Torrent recorda que encara continuem en una situació complicada

Torrent adverteix que la situació podria complicar-se

Torrent adverteix que la situació podria complicar-se / YouTube

Menorca registra una incidència acumulada a 14 dies per sota dels 900 casos per cada 100.000 habitants i una tendència a la baixa respecte la setmana passada, quan la incidència superava els 1.100 contagis.

Tot i que les xifres decreixen a l’illa, encara no podem cantar victòria. Així ho considera l’epidemiòleg Maties Torrent, que recorda que encara continuem en una situació complicada i, per això, no podem baixar la guàrdia. Torrent explica que el fet que les dades hagin baixat respecte al màxim de la setmana passada és una bona notícia, però que les xifres continuen sent altes i que, si no som conscients, la situació podria complicar-se més.

A més, Torrent fa una crida a totes les persones que encara no s’han vacunat per a que ho facin ja. L’epidemiòleg considera que la immunitat de ramat per la Covid no s’assolirà, però que la vacunació és la única solució per evitar els riscs i les conseqüències de contagiar-se d’aquest virus.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?