Actualidad

Malestar entre els restauradors de Menorca per les noves restriccions

A partir d'aquest dijous entren en vigor a l'illa noves mesures que per al sector de la restauració son "incomprensibles"

Els restauradors consideren que estan sotmesos a unes "decisions arbitràries i absurdes" / Arxiu

Mahón

Els restauradors de Menorca consideren “incomprensibles” les noves mesures que a partir d’aquest dijous entren en vigor a l’illa i que afecten, de nou, al sector de la restauració.

José Bosch, portaveu dels restauradors de CAEB, explica que el sector està sotmès a unes “decisions arbitràries i absurdes” que restringeixen l’activitat dins bars i restaurants. Bosch considera que els negocis de la restauració no són focus de contagis i que aquestes restriccions els condemnen com si fossin llocs de risc.

Bosch afegeix que, davant l’augment de les restriccions, no tenen cap tipus de previsió de cara al que queda d’estiu. Tot i així, i a pesar de l’actual situació sanitària a l’illa, valora positivament la millora pel que fa al volum de treball respecte l’any passat.

Cal recordar que a partir d’aquest dijous, els negocis de restauració hauran de tancar a la 1h de la matinada i només podran acollir a grups de 4 persones a les taules d’interior i de 8 a les terrasses.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00