Jueves, 29 de Julio de 2021

Otras localidades

ECONOMIA

Cauen un 22% els inscrits al Servei d'Ocupació

Hi ha 850 persones que busquen feina o pretenen canviar-la i només 82 estan en alguna modalitat d'ERTO

Les ofertes presentades créixen un 36%

Les ofertes presentades créixen un 36% / Arxiu (ANA)

Els demandants de feina eren gairebé 850 el passat mes de juny, una xifra molt més baixa que al maig quan fregaven els 1.100, i representa aquest descens del 21.4%. Segons ha reconegut el ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, fent funcions de portaveu del Govern, són inèrcies molt positives a les quals cal sumar un augment de les ofertes de feina en més del 36%.

Per altra banda, els assalariats creixen un 3.6% al maig fins a arribar 36.631, i les persones en ERTO, sigui per suspensió de contracte o bé per reducció de jornada laboral, es queden en 82. Tots ells pertanyen al sector de les agències de viatges o de l'oci nocturn.

Per últim, les persones que perceben l'ajut per desocupació involuntària, freguen les 200 el juny, mentre que 88 reben la prestació econòmica ocasional d'activitats relacionades amb la temporada de neu.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?