Deportes

Sara Gallego: "Els Jocs Olímpics ja són aquí i les ganes i la il·lusió que tinc ara mateix són molt grans"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Sara Gallego que a Tòquio debutarà en els seus primers Jocs Olímpics

Sara Gallego: "Amb moltes ganes perquè els Jocs ja estan aquí mateix i les ganes i la il·lusió que tinc ara mateix són molt grans"

Sara Gallego: "Amb moltes ganes perquè els Jocs ja estan aquí mateix i les ganes i la il·lusió que tinc ara mateix són molt grans"

04:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1626961877853/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Demà arrencaran oficialment els Jocs Olímpics amb la cerimònia d'inauguració i molts atletes espanyols ja són a Japó o estan a punt de viatjar cap a Tòquio. És el cas de l'atleta catalana Sara Gallego, que viatja demà, i que aquest any debutarà en uns Jocs Olímpics. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb ella per conèixer les seves sensacions a pocs dies de competir en els seus primers Jocs. "Començo a estar una mica nerviosa, però sempre és bo. Sobretot amb moltes ganes perquè els Jocs ja estan aquí mateix i les ganes i la il·lusió que tinc ara mateix són molt grans", ha afirmat Sara Gallego.

L'atleta catalana és subcampiona d'Europa Sub-23 i fa uns dies va batre el rècord d'Espanya en 400 metres tanques, que estava vigent des de feia 33 anys. D'aquí uns dies viurà de primera mà els seus primers Jocs Olímpics i al 'Què t'hi Jugues!' ha explicat com serà l'adaptació un cop arribin al Japó. "Ens hem d'adaptar en general a tot: als grans nivells d'humitat que hi ha allà, les temperatures són altes, hi ha un canvi de set hores... però els metges de la Federació ja ens han recomanat diverses coses que podem seguir per intentar tenir una adaptació més bona. Intentarem arribar allà, adaptar-nos de la millor manera possible i competir als nostres nivells", ha explicat Gallego.

Als Jocs Olímpics, Sara Gallego competirà als relleus mixtes dels 400 metres tanques i ha explicat quin és el seu objectiu. "Creiem que és un objectiu molt complicat, però no impossible, que seria arribar a la final. És una meta molt complicada, però crec que tenim suficient nivell per estar-hi. Evidentment l'altre objectiu seria intentar batre el rècord d'Espanya. Crec que tots anem en un estat de forma molt bo i les ganes no ens falten", ha dit l'atleta catalana al 'Què t'hi Jugues!', qui també ha explicat com ha viscut els dies previs al viatge a Japó amb la por a un possible contagi. "És una situació complicada, d'incertesa, en cap moment estàs segur que vagis a competir perquè en qualsevol moment et pots contagiar. Però ens han dit que hem d'intentar mantenir una ment molt flexible, estar atents i sobretot ens hem de cuidar. Ens hem d'adaptar a la situació que hi ha avui en dia, que és aquesta, i mirar-ho sempre des de la perspectiva més bona possible", ha dit Gallego.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00