Lunes, 27 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Carlos Ibañez: "Atacàvem a persones com Guardiola perquè ells atacaven el Barça"

El Què T'hi Jugues ha tingut accés a les declaracions de Carlos Ibáñez, propietari d'I3 Ventures, davant el jutge

El Què T'hi Jugues de SER Catalunya ha tingut accés als àudios de la declaració davant el jutge de Carles Ibáñez, propietari d'I3 Ventures. En aquestes gravacions, es demostra que va ser el Barça qui va ordenar crear els perfils a xarxes socials que atacaven a persones vinculades al Barcelonisme com Piqué, Xavi, Guardiola o Laporta, entre d'altres. "Atacàvem a Guardiola perquè ell atacava el Barça", va assegurar Ibáñez en seu judicial.


"Laporta, Guardiola o Roures atacaven el Barça i nosaltres tractàvem de controlar els danys ensenyant l'hemeroteca. No tenia a veure amb millorar el prestigi del Barça, sinó a protegir-lo respecte als danys. Roures deia que la gestió del club era pèssima i ensenyàvem que tenia causes en les quals era culpable per corrupció, per tant, no sembla que tingui massa entitat moral", assegurava el propietari del grup Nicestream. A més, Carlos Ibáñez ha declarat que la seva empresa informava de tot el que feia. "Vam fer més de 800 informes i es reportava tot el que es feia. Tot estava reportat com a part de la feina que es feia. Figurava als informes".


L'investigat va assegurar que es protegia a la directiva per protegir la reputació del club. "El client és l'empresa, però quan es parla de la reputació cuidem la reputació de l'empresa i de la comissió directiva. Quan s'ataca a una empresa s'ataca a qui dirigeix l'empresa. Tant és així que, quan es va cometre una falta per part de la directiva, el cas es deia Barçagate, no es deia "nom i cognom Gate"", va comentar. Ibáñez també va assegurar que el fraccionament va ser ordenat pel Barça. "El club tenia centres de costos associats a diverses àrees i precisaven assignar a les diferents àrees (Masia, BIHUB, Fundació...) el preu que corresponia a cadascuna d'aquestes àrees", va explicar.

El propietari d’I3 Ventures va especificar que “quan els hi van rescindir el contracte els hi van assegurar que continuessin treballant 30 dies sota la lògica que la consultora Price Waterhouse Coopers esclarís els fets i que es cobraria el que correspongués”. A més, Ibáñez va explicar que “no els hi van reclamar res per incompliment contractual”. L’empresari va confirmar que va oferir els seus contractes al club arran de l’1 d’octubre i que va entrar en contacte amb l’empresa Telampartner, dirigida per Jaime Malet, amb qui tenia un acord perquè els hi presentés socis a Espanya. Per últim, va assegurar que a l’entrevista concertada amb Catalunya Ràdio, només es va dedicar a desmentir que I3 Ventures cobrava 1,2 milions d’euros del Barça. “Va ser una entrevista concertada pel club amb aquest únic propòsit”.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?