Lunes, 27 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Turisme de Menorca estrena pàgina web de promoció turística

El nou portal fomenta una temporada més àmplia i un desenvolupament turístic sostenible

La fotografia és el principal llenguatge del nou portal

La fotografia és el principal llenguatge del nou portal / Turisme Menorca

La Fundació Foment del Turisme de Menorca estrena pàgina web de promoció turística. El nou portal neix amb l’objectiu de consolidar-se com a lloc de referència per a totes les persones que visitin Menorca.

Per a aconseguir-ho, el discurs s’articula entorn de la fotografia com a principal llenguatge que apel·la a les emocions. Pel que fa als continguts, aquests estan enfocats a divulgar un model turístic en línia amb la condició de Menorca com a territori Reserva de Biosfera.

La renovada pàgina web ofereix una visió completa sobre l’illa, amb informació pràctica sobre llocs d’interès, turisme actiu, cultura, transports, activitats d’oci i platges. A més, el portal està organitzat en seccions que presenten diferents plans i llocs imprescindibles als viatgers en funció de l’estació de l’any en què desitgin viatjar a Menorca. La finalitat és fomentar una temporada més àmplia i un desenvolupament turístic sostenible.

La pàgina web està disponible en sis idiomes (castellà, català, anglès, francès, alemany i italià) i està previst que es continuï millorant en una segona fase de desenvolupament.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?