Domingo, 19 de Septiembre de 2021

Otras localidades

L'ovella menorquina ja és 100% raça autòctona

Amb aquest segell, els consumidors tindran una identificació específica dels productes procedents d'aquesta raça ovina

L'illa ja compta amb dues races autòctones

L'illa ja compta amb dues races autòctones / CAIB

L’ovella menorquina ja és 100% raça autòctona. Amb aquest segell del Ministeri d’Agricultura, els consumidors tindran una identificació específica dels productes procedents d’aquesta raça ovina de genètica única, conservada pels ramaders de la terra i criada en condicions mediterrànies.

La vaca menorquina fou la primera en ser protegida com a raça autòctona. Ara, amb l’ovella menorquina, l’illa ja compta amb un total de dues races autòctones que son un clar exemple de producció sostenible. A més, amb aquest reconeixement es respon tant a la demanda del sector ramader per protegir aquests animals com a l’exigència dels consumidors per tenir garanties del que compren.

L’ovella menorquina és la que millor s’adapta al clima i a l’orografia de Menorca amb períodes de sequera i de manca d’aliments. També resisteix les humitats dels sòls i és més resistent a malalties afavorides per aquestes condicions ambientals. A més, és una raça que pot botar les parets de pedra que divideixen els camps menorquins i està especialitzada en la producció d’anyell de llet.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?