Martes, 21 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Néstor

Paco Agulló, periodista

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Al llarg de tots aquests vint-i-pico d’anys vinculat a la informació local he tingut la gran sort de conèixer i poder parlar amb persones admirables com Néstor Abad Sanjuan. Vàries vegades he pogut entrevistar a Néstor: en un pub, en la terrassa d’un restaurant i fins i tot en sa casa, en l’antiga casa dels seus pares millor dit, plena d’arcs del pont de Sant Jordi, el reconeixement al millor esportista alcoià promesa i absolut.

També he estat a la Fonteta de Sant Lluis de Valencia en un dels molts campionats d’Espanya que ha guanyat. Me’n vaig tornar a Alcoi amb un company de faena de son pare. Els seus pares, Juanjo i Ana, han sigut i son persones fonamentals en la seua trajectòria. També la seua parella, Sonia, i els seus fills, Eiden i Lis, o la seua germana Diana... Ell va ser clau per al projecte dels 12 Más solidarios amb Lucio Abad.

Ara acaba de ser el primer alcoià en estar en una segona Olimpiada, Rio i Tokio, i no ha descartat, si el físic l’acompanya, anar a Paris. Recorde quan comentava que no podia eixir de la residencia Joaquín Blume, perquè no tenia diners ni per fer-se una Coca-cola, o quan es va trencar per dos vegades el creuat del mateix genoll. O quan amb 13-14 anys va marxar, tot sol, cap a Madrid.

Sé que el resultat final de fa uns dies no ha sigut bo, però després d’aquest increïble camí, de tant sacrifici, de tant patiment, de tantes alegries i il·lusions, de tant orgull, una llista de noms i puntuacions a una pantalla electrònica pense que és el menys important.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?