Actualidad
FUTBOL

El FC Andorra supera el Vila-real B 2-0 en el segon partit de pretemporada

L'enfrontament s'ha disputat a la localitat alacantina d'Alfàs del Pi on realitza l'estada de preparació

El FC Andorra supera el Vila-real B 2-0 en el segon partit de pretemporada / FCA

Andorra la Vella

Els tricolors han jugat un amistós davant del filial del submarí groc, que aquesta temporada també disputarà la Primera RFEF. L’enfrontament s’ha disputat a la localitat alacantina d’Alfàs del Pi on realitza l’estada de preparació.

El tècnic tricolor, Eder Sarabia, ha continuat fent proves de cara a l’inici del campionat. En la primera meitat, el màxim golejador del passat curs, Carlos Martínez ha obert la llauna. Amb aquest marcador s’ha arribat al descans.

A la represa, Sarabia ha canviat l’onze amb l’objectiu de repartir els minuts entre els integrants de la plantilla. David Martín ha fet el segon gol i aconseguint el primer triomf de la pretemporada. La preparació a Alacant continuarà fins diumenge. El proper amistós serà el 6 d’agost al camp de l’Hospitalet.