Viernes, 24 de Septiembre de 2021

Otras localidades

El Mateu Orfila trasllada la segona UCI a l'Hospital de Dia

Es tracta d'una mesura preventiva per disposar d'un major nombre de llits atès l'increment d'ingressos de pacients crítics

Les necessitats assistencials son majors en comparació amb l'estiu de 2020

Les necessitats assistencials son majors en comparació amb l'estiu de 2020 / Arxiu

La direcció de l'Hospital Mateu Orfila ha acordat traslladar a l'Hospital de Dia la segona Unitat de Cures Intensives (UCI) que diumenge passat es va obrir a la Unitat de Reanimació Post Anestèsia (URPA).

L'objectiu d'aquesta mesura és disposar d'un major nombre de llits per poder atendre pacients crítics en un moment en què, més enllà de la situació epidemiològica per la Covid-19, Menorca està registrant un important increment de la població flotant. Hi ha més turisme i també més mobilitat i més risc d'accidents, que fa que les necessitats assistencials també siguin majors en comparació amb l'estiu de 2020.

Així, a partir d'aquest dijous, els 12 llits d'UCI de què disposava ara l'Hospital (7 box d'UCI més els 5 llits de la segona UCI en URPA) passen a ser 19 llits ( 7 box d'UCI més 12 llits a l'Hospital de dia). Es tracta d'una mesura que s'ha adoptat de manera preventiva i no des de la urgència d'ampliar la capacitat de l'UCI atès que, a dia d'avui, hi ha 8 pacients que requereixen cures intensives (6 pacients Covid i 2 pacients amb altres patologies ).

Per la seva banda, l'Hospital de Dia s'ha traslladat a la biblioteca del primer pis del centre hospitalari. Les consultes dels oncòlegs també s'han traslladat als despatxos situats just a la banda de la biblioteca.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?