Actualidad

Josep Piris és el nou gerent del SILME

Piris relleva a Paco Franco, qui s'ha jubilat després de més de 30 anys en el càrrec

Piris compta amb una llarga trajectòria professional / CIME

Mahón

L’enginyer superior de telecomunicacions Josep Piris Gaimundi és el nou gerent del Servei d’Informàtica Local de Menorca (SILME). Piris relleva a Paco Franco, qui s’ha jubilat després de més de 30 anys en el càrrec.

Entre altres objectius a desenvolupar als propers anys, Piris destaca la renovació de la carpeta ciutadana per a que sigui més intuïtiva. Tanmateix, incideix en la millora en funcionalitat de les aplicacions o programes informàtics que fan servir els treballadors del Consell Insular i els dels ajuntaments de Menorca.

Els objectius del SILME són identificar les necessitats informàtiques de les administracions a les que dona servei i planificar els projectes per atendre-les, així com motivar al personal per a que pugui afrontar els reptes amb les seves capacitats i habilitats o ajudar-los a que les desenvolupin.

Josep Piris, el nou gerent del SILME, arriba al càrrec amb més de 4 anys d’experiència professional com a responsable de comunicacions del mateix SILME i amb anys de feina prèvia a IB3, Antena 3 i TVE a Barcelona i Madrid, per la seva especialitat en Imatge i So. Tanmateix, compta amb un màster en gestió d’empreses tecnològiques.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00