Sábado, 22 de Enero de 2022

Otras localidades

Luis García Berlanga

Alfarrasí i Agullent seleccionats Pobles de Cine

Amb motiu de l'Any Berlanga es projectarà les produccions més recents del cinema valencià i alguns dels clàssics més reconeguts del cineasta valencià en poblacions de menys de 5.000 habitants.

Imatge d'arxiu del director valencià

Imatge d'arxiu del director valencià / Quim Llenas Colaborador (GettyImages)

L’Institut Valencià de Cultura i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies impulsen la campanya Pobles de Cinema, que projectarà les produccions més recents del cinema valencià i alguns dels clàssics més reconeguts del cineasta valencià Luís Garcia Berlanga en poblacions de menys de 5.000 habitants.

El propòsit, segons és també “d’oferir projeccions en pantalla gran durant l’estiu a pobles que no disposen d’una programació regular de cinema, de festivals ni de sales d’exhibició comercial”.

El projecte ha seleccionat dos municipis de la Vall d’Albaida. A Alfarrasí es projectarà Calabuch, dissabte 7 d’agost, i La boda de Rosa, dimarts 17 d’agost, L’alcalde de la localitat, Fede Vidal valorava la elecció del seu poble.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

A Agullent, els films seleccionats són La mort de Guillem, divendres 13 d’agost, i Todos a la cárcel, dijous 2 de setembre.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?