Actualidad

Familiars d'interns a residències es queixen contra els treballadors que no es volen vacunar

El Consell entén aquestes protestes, però reconeix que obligar-los a vacunar-se podria no ser legal

Els treballadors de residències no vacunats hauran de presentar PCR negativa / Pixabay

Mahón

L’entrada de la Covid a les residències de gent gran a Menorca ha generat una nova polèmica. Familiars d’interns han manifestat al Consell de Menorca el seu enuig perquè opinen que la malaltia ha tornat a entrar a aquests serveis per treballadors que no es volen vacunar. Només aquest cap de setmana tres usuaris de centres del Consell han mort per aquesta malaltia.

Una dona de 86 anys i un home de 82 del Centre de Dia del Consell per a persones majors a Maó i una dona de 99 anys del centre de Santa Rita a Ciutadella han mort aquest cap de setmana per Covid. A més, als dos centres s’han declarat brots des de finals de juny. Per a familiars d’interns i usuaris la pandèmia ha tornat a entrar en aquests llocs per treballadors no vacunats i això ha generat malestar segons reconeix la presidenta del Consell, Susana Mora.

Mora entén que les famílies demanin que s’obligui a aquests treballadors a vacunar-se per a seguir a les seves feines, però la presidenta té clar que aquesta mesura podria no ser legal.

Per tot això demana a la societat que accepti vacunar-se pel bé general i solidaritat amb la resta de gent. Cal recordar que amb les noves mesures els treballadors de residències no vacunats hauran de passar tres proves per setmana per demostrar que no estan infectats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00