Actualidad
Coronavirus Covid-19

El 2% de la població encara no disposa de la pauta completa

Segons salut el procés de vacunació del territori incrementa considerablement cada setmana, malauradament encara queda un 2% que no ha completat la pauta de vacunació. Tot i això, la darrera setmana es va passar d'un 55 a un 58% de població vacunada amb les dues dosis.

Sanitària posant una vacuna al punt de vacunació massiva del Palau d'Esports Catalunya de Tarragona. / ACN

Tarragona

Des de l’inici de la pandèmia la xifra de dosis de vacunes entregades a Catalunya ascendeix als 9,7 milions però al territori, igual que a la resta de Catalunya hi continua havent prop d’un 2% de persones que han rebut la primera dosi i que ara, que els tocaria la segona, no fan cap a la cita o bé directament ni la demanen.

 El procés de vacunació del territori català incrementa considerablement cada setmana, malauradament encara queda un 2% que no ha completat la pauta de vacunació. Tot i això, la darrera setmana es va passar d’un 55 a un 58% de població vacunada amb les dues dosis.

D’altra banda, des d’avui s’endega la convocatòria de vacunació per als nascuts entre 2006 i 2009 sempre que hagin complert els 12 anys i vagin acompanyats del pare, mare o tutor.

Donada la possibilitat d'administrar una tercera dosi de la vacuna en residències a partir del setembre, la secretària de Salut Pública, Carmen Cabeza, ha matisat que sobretot s'està estudiant que en tot cas s'administri a persones amb més problemes d'immunosupressió, com ara persones trasplantades o que estan seguint un tractament oncològic

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad