Deportes

L'acord de La Liga i CVC ajuda al Barça a inscriure a Messi

Fonts de la Lliga admeten que això ajudarà a inscriure als nous fitxatges, inclós Leo Messi.

Imatge d'arxiu de Joan Laporta / Getty Images

Barcelona

La Liga ha arribat a un acord amb un fons d'inversió: CVC. Aquest acord l'han de ratificar avui els clubs a la comissió delegada de la Lliga. Reporta 2.700 milions d'euros a els 42 clubs de primera i segona divisió. I d'aquests 2.700 el Barça en rep aproximadament 280 milions d'euros.

Falta insisteixo, que ho aprovi l'executiva de la Lliga. Per això el Barça, consultat oficialment, no es pronuncia.

Fonts de la Lliga admeten que això ajudarà a inscriure als nous fitxatges, inclós Leo Messi.

El Barça rebrà , si s'aprova, com dic, uns 284 milions. Fonts coneixedores d'aquesta operació asseguren que el 70% va destinat a infraestructura (Espai Barça). El 15% a eixugar deute. El 15% a plantilla i límit salarial. Per tant, 199 a espai Barça, 42 a deute, 42 a límit salarial. Això ajuda a la inscripció dels fitxatges però queda feina per fer.

Amb el que ja s'ha alliberat de salaris i amb el que es preten vendre en les properes hores, Pjanic, Umtiti i Braithwaite.

I sobretot pot desencallar la operació de Messi. La intenció del club és fer-ho abans del Gamper. De fet Laporta no ha marxat amb l'equip a Austria per poder tancar tots els serrells de l'operació de l'argentí. Ahir l'escoltavem que deien que ja podien ser inscrits els fitxatges. Aquest acord de la Lliga amb el fons d'inversió CVC ajuda a alliberar massa salarial i poder inscriure l'argentí, sempre i quan, els clubs i CVC donin l'OK a la seva comissió delegada i comité d'inversions, respectivament.

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00