Actualidad

Mechaal, a la final de 1.500

L'atleta baixempordanès ha estat quart en una semifinal on s'ha batut el rècord olímpic i ell ha fet marca personal.

Mechaal ha dedicat el triomf a la seva mare, que està superant una leucèmia, i als sanitaris que l'estan tractant a Girona.

Mechaal, celebrant la classificació per a la final olímpica. / Imatge: RFEA

Girona

Arribava amb la segona pitjor marca de la seva sèrie però ja havia dit que havia corregut poc, que tenia més gas i ho va demostrar.

En una cursa rapidíssima en la que el kenià Kipsang va batre el rècord olímpic (3:31:65), Mechaal va fer la seva millor marca de sempre, 3:32:19.

L'atleta baixempordanèsva explicar a TVE que "pensava que la cursa s'alentiria en algun moment", però no ho va fer i va decidir reaccionar per arribar als últims 400 metres ben situat.

Mechaal considera un orgull haver pogut córrer al costat de qui ha batut el rècord olímpic i també estar en una final olímpica en la que no descarta tornar a fer marca personal "si la cursa és ràpida".

El migfondista va explicar que l'últim any no havia tingut ganes de córrer pels problemes de salut que està patint la seva mare, que està superant una leucèmia.

L'atleta palamosí va dir que volia fer un bon resultat per dedicar-lo "a la mare i als treballadors de l'Hospital, a Girona, que l'estan cuidant" i tornar-ho a repetir en la final.

També es va recordar de la seva dona, que el "va treure del sofà per anar a entrenar" els moments que ell no en tenia ganes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00